Радио Комета Гостивар 106.4 фм Само еден може да биде број 1

Слушај во живо

За нас

Радио Комета е гостиварско радио. Радио кое 15 години успешно опстојува на радио брановите и секојдневно го исполнува етерот, со една и единствена цел. Цел која ги задоволува потребите на сите слушатели со добро избрана музика за сечиј вкус и со информации за секојдневните актуелни новости и вести.

Дневнатa програма на Радио Комета се состои од музика, емисии од забавен карактер, актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета, бизнис информации, спортски вести и контакти со слушатели. Радио Комета на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар, Маврово, Тетово.

Iphone app

Мобилна апликација

Радио Комета може да го слушате во живо на македонската андроид апликација за радио. Апликцијата е едноставна за користење и е достапна за сите оние кои поседуваат паметен телефон. На вас драги наши слушатели останува само да уживате во добрата музика каде и да сте.

Iphone app
App store Google store

Прати ни порака